Начало > знание > Съдържание

Коледно дърво недостиг

- Aug 24, 2017 -

Необичайно горещата суша във Франция през това лято не само е засегнала сериозно реколтата от храни и производството на вино, но и тази година е изсъхнала повече от 1 милион нови дървета, засадени през тази година. Френската асоциация за естествени коледни елхи предсказва, че преди 2008 г. коледното дърво, необходимо във Франция, ще бъде недостатъчно.

За да се справим с проблема с недостига на коледни елхи на пазара през следващите пет или шест години, някои от индустрията започнаха да обмислят масово производство на изкуствени коледни елхи преди Коледа, за да задоволят търсенето на пазара.

Според френските медийни доклади тази година новите видове разсадници за коледни елхи трябва да бъдат в следващите няколко години за фестивала за малките дървета, но повече от 1 милион от тях са били унищожени през горещото време на това лято. В момента има повече от 5 милиона дървета, засадени през предходните години, защото стана малко дърво, така че не от горещата топлина да умре, може да достави тази Коледа.

В Европа и в други страни във Франция, всяка Коледа, независимо дали вярва в Христос или не, условните семейства трябва да подготвят коледно дърво, когато семейството около коледното дърво празнува фестивала. Има много видове коледни елхи, като кипарис и ела естествени коледни елхи, но също и изкуствени коледни елхи.


Съответното браншово познание

Свързани продукти

  • Смърч изкуствено коледно дърво
  • Коледна кукла висяща дърво орнаменти
  • Снежинка Коледна лента за глава
  • Издърпайте флаг Коледа таван Декорация
  • Коледна нож
  • Коледни кукли Теди