Начало > Новини > Съдържание

Коледно съдържание

- Aug 24, 2017 -

По време на Коледния сезон потребителите в Съединените щати бяха изчерпани от неистовите пазаруване, но също така увеличиха рентабилността на магазините, за които всеки като че ли прекарваше Коледа всяка година. Но съдържанието на Коледа е много повече от това.

За американците Коледа е израз на емоция, а един от най-надеждата е да бъде с приятели и семейство. За Тайлър и Бейсли се надяваше да прекара Коледа с баща си. Бащата на малкия Тейлър, сержант Родни. Бийзли се намира в Ирак. Той не само се върна за Коледа, но взе Дядо Коледа в класната стая на Малкия Тейлър, което го накара да се зарадва. Но след две седмици сержант Били ще се върне в Ирак.

Американските морски пехотинци провеждат ежегодни дарения за коледни играчки всяка година и хората даряват всякакви играчки и подаръци на нуждаещи се деца. Доброволците също взеха децата да се подиграват с магазини, където избират подаръците, които харесват. Националният план помогна на милиони деца.

Хората в цяла Америка празнуват Коледа с декорации. В жилищен район в Тексас, хората украсяват къщите си с колоритни коледни светлини. Някои семейства имат коледна украса с актуални политически теми. Собственикът на къща обяснява защо прави коледни украси. "Много хора са изумени, когато видят нашите коледни декорации и казват:" Никога не съм виждал такива декорации и това ни кара да се чувстваме добре и смятаме, че усилията ни заслужават. "


Свързани новини

Свързани продукти

  • Класически коледни венец
  • Коледни шапки в червено
  • Коледни шапки на Дядо Коледа
  • Блестящи парти Коледа шапки
  • Елен еленов рог Коледа лента
  • Снежинка Коледа таван Декорация