Начало > Новини > Съдържание

Общи коледни елхи

- Aug 24, 2017 -

Бор и кипарис

Класовете "Сомбър" са Sonko (Pinaceae), Taxodiaceae (Taxodiaceae), Cupressaceae (Cupressaceae) и на юг от гимнастичките.

Taxodiaceae (Araucariaceae) колективно. Сред тях по-голямата част от дърветата на Cupressaceae не изглеждат триъгълни, рядко използвани като коледно дърво, докато южната част на елите са от южно полукълбо (Нова Зеландия в южното полукълбо, Австралия и други места, с изключение на южното полукълбо полуосферата, обикновено използвана като коледно дърво, останалата част от региона рядко се използва като коледно дърво, в Sonko и Shanshan, тъй като броят на видовете, притежавани от семейство Pine, е Taxodiaceae 10 пъти, така че растенията от семейство Pine често се използват като Коледни елхи.

Pine Genus Fir

Повече от 10 вида дървета в рода Abies (Abies) са най-дървесните видове в света, защото дървесната форма на ела е красива, цветът и мирисът са приятни за хората, а острието не е лесно да бъде отрязано след рязане и изсушаване, става най-популярният дървесен вид. Европейската ела (Abies alba, също известна като орехово дърво, Bai) се счита за най-традиционното коледно дърво.

Picea

Смърчът, подобно на Фира, има кулообразно дърво и твърди остриета и е един от основните дървесни видове. Сред тях, норвежки смърч (Picea abies), защото лесно да расте, цената е евтина, следователно е много често срещаните видове дървесни видове.

Боровият род

В някои райони също се избират дървесни видове, като боровинки и ликоподиум. Но дозата е много по-малка от ела и смърч.


Свързани новини

Свързани продукти

  • Изкуствени коледни елхи орнаменти
  • Многоцветни панделки Коледно дърво
  • Дядо Коледа дърво Коледа пародия
  • Мини коледни чорапи
  • Детски костюм на Дядо Коледа
  • Прозорец Снежинки Коледни стикери